شرکت هیوندای موتور (معمولاً با نام هیوندای شناخته می شود) یک سازنده خودرو چند ملیتی کره جنوبی است که دفتر مرکزی آن در سئول، کره جنوبی قرار دارد. شرکت هیوندای موتور در سال 1967 تأسیس شد. در حال حاضر، این شرکت 33.88 درصد از سهام شرکت کیا را در اختیار دارد، و همچنین مالکیت کامل دو برند شامل زیرمجموعه خودروهای لوکس خود، جنسیس موتور، و زیر نام تجاری خودروهای الکتریکی، Ioniq را در اختیار دارد. این سه برند مجموعاً گروه موتور هیوندای را تشکیل می دهند. همچنین گفتنی است که شرکت موبیس تولید کننده قطعات لوازم یدکی هیوندای و لوازم یدکی کیا است.

 

لگو هیوندای

بیشتر بخوانید: کیا موتورز

 

هیوندای بزرگترین مرکز تولید خودروی یکپارچه جهان را در اولسان، کره جنوبی اداره می کند که ظرفیت تولید سالانه 1.6 میلیون دستگاه دارد. این شرکت حدود 75000 کارمند در سراسر جهان دارد. خودروهای هیوندای در 193 کشور از طریق 5000 نمایندگی و نمایشگاه فروخته می شوند.

 

اطلاعاتی کلی درباره ی شرکت هیوندای

• نام محلی: 현대자동차 주식회사
• نوع: سهامی عام
• نام تجاری: LSE: HYUD، NASDAQ: HYMTF، ISIN USY384721251
• صنعت: خودرو
• سال تاسیس: 29 دسامبر 1967
• موسس: چانگ جو یانگ
• مرکز فرماندهی: سئول، کره جنوبی
• مناطق خدمت رسانی: سراسر دنیا (به غیر از کره شمالی)
• محصولات: اتومبیل، ماشین های لوکس، وسایل نقلیه تجاری، موتور
• خروجی تولید: 4,858,000 دستگاه (2016)
• سرمایه: 105.75 تریلیون (2019)
• درآمد عملیاتی: 3.60 تریلیون (2019)
• درآمد خالص: 3.18 تریلیون (2019)
• دارایی کل: 194.51 تریلیون (2019)
• تعداد کارمندان: 104,731 (2013)
• زیرمجموعه‌ها: جنسیس، کیا
• وب سایت: hyundai.com

 

لگو هیوندای موتور

 

تاریخچه هیوندای


شرکت هیوندای موتور، که بیشتر با نام هیوندای موتورز شناخته می شود، یک مرکز چندملیتی تولید کننده خودرو در سئول است. این شرکت در سال 1967 تاسیس شد و در کنار دو شرکت فرعی کیاموتورز و جنسیس موتورز که به ترتیب 32.8 و 100 درصد از سهام آن را در دست دارند، گروه هیوندای موتور را تشکیل می دهد.
هیوندای با تولید سالانه 1.6 میلیون دستگاه صاحب بزرگ ترین کارخانه سازنده اتومبیل در اولسان، کره جنوبی، است. این شرکت در سراسر دنیا 75000 نفر را استخدام کرده است. ماشین های هیوندای به واسطه 5000 نمایندگی و نمایشگاه ماشین در 193 کشور به فروش می رسد.
چانگ جو یانگ در سال 1947 شرکت مهندسی و سازندگی هیوندای را تاسیس کرد. این شرکت بعدها در سال 1967 راه اندازی و نخستین مدل آن به نام کورتینا با همکاری شرکت فورد موتور در سال 1968 روانه بازار شد. در فوریه 1974، هیوندای ضمن تصمیم برای تولید خط ماشین مختص به خود، جورج ترنبال، مدیر سابق استین موریس در بریتیش لیلاند، را استخدام کرد. او نیز در عوض پنج مهندس برتر بریتانیایی در زمینه ی ماشین را به کار گرفت که شامل کنث بارنت، طراح بدنه، جان سیمپسون و ادوارد چپمن، مهندس، جان کراسویت، مدیر سابق روابط به عنوان مهندس شاسی و پیتر اسلیتر به عنوان مهندس ارشد توسعه، می شد. اولین ماشین کره جنوبی، به نام پونی، در سال 1975 با طراحی جورجتو جوجارو، طراح ایتالیایی ایتال دیزاین، و تکنولوژی انتقال قدرت میتسوبیشی در ژاپن تولید شد. سال بعد صادرات این ماشین به اکوادر و خیلی زود کشورهای بنه لوکس آغاز شد. هیوندای در سال 1982 وارد بازار بریتانیا شد و موفق شد طی سال نخست 2993 ماشین در آن جا بفروشد.
هیوندای در سال 1984 کار صدور پونی به کانادا را آغاز کرد ولی از آن جایی که این ماشین مطابق استانداردهای ایالت متحده نبود، نمی توانست آن را به آمریکا وارد کند. خرید و فروش در کانادا به شدت انتظارات را بالا برد و پونی طی یک مقطع زمانی پرفروش ترین ماشین بازار کانادا بود. در سال 1985، تعداد ماشین های تولید شده توسط هیوندای به یک میلیون رسید.
هیوندای از سال 1986 موفق به فروش ماشین در ایالت متحده شد و نام اکسل، بیشتر به دلیل قیمت مناسبی که داشت، در بین ده محصول برتر مجله فرچون قرار گرفت. این شرکت در سال 1988 شروع به تولید مدل هایی با تکنولوژی مخصوص به خود کرد و کار خود را با ماشین سوناتا آغاز کرد که در اندازه متوسط تولید می شد. در بهار سال 1990، تولید انبوه اتومبیل های هیوندای به چهار میلیون رسید. یک سال بعد، این شرکت موفق به ساخت موتور گازوییلی، آلفای چهار سیلندر، و سیستم انتقال قدرت اختصاصی شد و بدین ترتیب راه خود را در مسیر رسیدن به استقلال در تکنولوژی هموار ساخت.
شرکت هیوندای موتور انحصاری هند در سال 1996 و در حوالی چنای هند تاسیس شد. هیوندای در سال 1998 در تلاش برای ایجاد یک برند جهانی سعی داشت تصویر خود را دستخوش تغییر کند. چانگ جو یانگ در سال 1999 ریاست هیوندای موتور را به فرزند خود، چانگ مونگ کو، واگذار کرد. شرکت سرپرست هیوندای، گروه هیوندای موتور، سرمایه ی هنگفتی خرج کیفیت، طراحی، سازندگی و تحقیقات بلندمدت روی ماشین های خود کرد. ماشین هایی که در ایالت متحده به فروش می رفت ضمانت 10 ساله یا 100 هزار مایل (160 هزار کیلومتر) دریافت کردند و کمپین تبلیغاتی بزرگی به راه افتاد.
هیوندای در سال 2004 طی یک تحقیق/ارزیابی از سوی جی دی پاور و شرکا از نظر «کیفیت اولیه» موفق به کسب رتبه دوم شد. درحال حاضر هیوندای یکی از 100 برند باارزش در دنیا محسوب می شود. همچنین این شرکت از سال 2002 یکی از اسپانسرهای رسمی جام جهانی فیفا است.
در سال 2006، دولت کره جنوبی که به فساد در عملکرد چانگ مونگ کو به عنوان رئیس هیوندای مشکوک شده بود، نظارت بر ساز و کار این شرکت را آغاز نمود. چونگ در 28 آوریل 2006 به جرم اختلاس 100 بیلیون وون (معادل 106 میلیون دلار آمریکا) بازداشت شد. در نتیجه، کیم دونگ جین، نایب رئیس و مدیرعامل هیوندای، جای چونگ را به عنوان رئیس شرکت تصاحب کرد. سی ام سپتامبر 2011، جانگ گیون ساک از سمت مدیر عامل شرکت هیوندای اعلام بازنشستگی کرد. در فاصله موقت پیدا کردن جایگزین برای ساک، وظایف مدیر عامل بین چانگ مونگ کو و کیم ائوک جو تقسیم شد.
در سال 2014، هیوندای به منظور تمرکز روی دینامیک خودرو، آلبرت بیرمن، رئیس سابق بی ام و، را استخدام کرد تا مسوولیت بهبود شاسی ماشین های هیوندای را برعهده بگیرد و اعلام نمود:« این شرکت قصد دارد در زمینه خودروهای سواری به خودکفایی فنی برسد و ماشین هایی تولید کند که تمام اجزای آن در خدمت راننده است.»

 

اولین خودروی ساخته شده هیوندای

 

توسعه هویندای


در سال 1998، پس از بروز تحول در صنعت خودرورانی کره ی جنوبی در اثر توسعه ی بلندپروازانه و بحران اقتصادی در آسیا، هیوندای سهم زیادی از رقیب خود، کیا موتورز، را خریداری نمود. هیوندای 33.88% از کیا را خریده است.
شرکت هیوندای در سال 2000 وارد اتحاد استراتژیک با دایملر کرایسلر شد و همکاری خود با گروه هیوندای را محکم تر ساخت. یک سال بعد، شرکت کامیون دایملر-هیوندای شکل گرفت اما دایملر کرایسلر در سال 2004 با فروش 10.5% از سهام خود به قیمت 900 میلیون دلار، خود را از منفعت این شرکت بی بهره ساخت.
هیوندای در ساخت کارخانه‌هایی در آمریکای شمالی، هند، جمهوری چک، روسیه، چین و ترکیه و مراکز تحقیق و توسعه در اروپا، آسیا، امریکای شمالی و کشورهای حاشیه ی اقیانوس آرام سرمایه گذاری کرده است. شرکت هیوندای موتور در سال 2004، 57.2 بیلیون دلار درآمد داشت که آن را تبدیل به دومین شرکت بزرگ در کره جنوبی کرده بود. فروش جهانی این شرکت در سال 2005 به 2,533,695 دستگاه رسید، یعنی نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش داشت. در سال 2011، هیوندای 4.05 میلیون ماشین در سراسر دنیا فروخت و گروه هیوندای موتور پس از GM، فولکس واگن و تویوتا، چهارمین شرکت اتومبیل سازی دنیا نام گرفت. ماشین های هیوندای از طریق 5000 نمایندگی در 193 کشور جهان به فروش می رسد.

 

هیوندای ای 20

 

عملکرد هیوندای در ایالت متحده


هیوندای موتور آمریکا کار فروش ماشین را از 20 فوریه 1986 با تک مدل هیوندای اکسل آغاز کرد که در طرح های مختلف ارائه می شد. هیوندای موفق شد در اولین سال فروش خود در ایالت متحده رکورد پرفروش ترین تحارت خودرو در مقایسه با سایر برندها را بزند؛ مجموع فروش در سال 1986 معادل 168882 بود. اما خیلی زود معایب ماشین اکسل که در آغاز مورد استقبال قرار گرفته بود، نمایان شد و معیارهایی که برای پایین آوردن قیمت این ماشین اعمال شده بود، باعث شد تا امنیت و میزان قابل اعتماد بودن آن زیر سوال برود. همچنان که آوازه کیفیت پایین ماشین ها پیچید، میزان فروش هیوندای سیر نزولی پیدا کرد تا حدی که نمایندگی ها از طریق خدمات تعمیرگاهی سود خود را به دست می آوردند یا به کل محصول را رها کردند.
در یک مقطع زمانی، با اسم هیوندای شوخی می شد (یعنی می گفتند هیوندای مخفف این است که «امیدوارم بفهمی ماشینی که قابل راندن باشد ارزان نخواهد بود») و حتی نام آن در بین ده شوخی برتر برنامه ی دیوید لترمن به نام «ده شوخی شبانه ی خنده دار در فضا» قرار گرفت: شماره ی 8- لوگوی «هیوندای» را روی پنل اصلی کنترل بنویسید.
هیوندای در پاسخ، به صورت جدی شروع به تحقیق درمورد کیفیت، طراحی، ساخت و تحقیق بلندمدت به روی ماشین های خود کرد. این شرکت به مدت دو سال یا 24 هزار مایل برای تمام ماشین های جدید خود ضمانت مجانی در نظر گرفت و این کار را با مدل سال 1992 آغاز کرد. همچنین 10 سال یا 100 هزار مایل (160 هزار کیلومتر) ضمانت انتقال قدرت به ماشین هایی که در آمریکا به فروش می رفت افزود (که تحت عنوان مزیت هیوندای شناخته می شد). تا سال 2004، میزان فروش به شدت افزایش یافت و شهرت ماشین های هیوندای بهتر شد. در سال 2004، هیوندای به منظور کیفیت مقدماتی برند در تحقیق/ارزیابی جی دی پاور و شرکا با هوندا همکاری کرد زیرا در هر 1000 ماشین 102 مشکل وجود داشت. این موضوع باعث شد هیوندای پس از تویوتا دومین ماشین صاحب کیفیت باشد. با سوم شدن هیوندای در ارزیابی سال 2006 جی دی پاور و قرار گرفتن این شرکت پس از پورشه و لکسوز، این سنت ادامه یافت. هیوندای در بخش خودروهای CNN، پس از بی ام و (بایرشن موتورن ورکه)، فولکس واگن و دایملر در سال 2011 به رتبه ی چهارم تحسین برانگیزترین شرکت های جهان رسید.
با رشد محبوبیت ماشین های هیوندای، این کمپانی به سرمایه گذاری بیشتر در آمریکا ادامه می دهد. شرکت هیوندای در سال 1990 مرکز طراحی هیوندای را در کالیفرنیا احداث کرد. این مرکز در سال 2003 به موسسه جدید 30 میلیون دلاری در ارواین کالیفرنیا منتقل شد و نام آن به مرکز فنی و طراحی هیوندای کیا موتورز تغییر کرد. این موسسه در کنار استودیوی طراحی شامل مرکز فنی هیوندای آمریکا نیز می شود (که در سال 1986 احداث شد) و به تبع مسوول تمام فعالیت های مهندسی ایالت متحده است. مرکز فنی هیوندای آمریکا در سال 2005 به مرکز فرماندهی جدید خود به وسعت 200 هزار فوت مکعب و با هزینه ی 117 میلیون دلاری میشیگان منتقل شد. در همان سال، این مرکز اعلام کرد قصد دارد فعالیت های خود در میشیگان را گسترش دهد و طی بازه پنج ساله 600 مهندس و کارمند فنی دیگر استخدام کند. این مرکز در کالیفرنیا و آلاباما نیز کارمند دارد.
کمپانی هیوندای در آوریل 2002 کارخانه جدیدی به نام کارخانه هیوندای موتور آلاباما تاسیس کرد. این کارخانه در مونتگمری، آلاباما، در سال 2004 و با هزینه ی 1.7 بیلیون دلار کامل شد و کار تولید خود را از می 2005 آغاز کرد. در سال 2012 تعداد کارمندان این کارخانه به بیش از 3 هزار نفر رسید و درحال حاضر، موتور خودروهای هیوندای النترا، هیوندای سوناتا و هیوندای تتا را تولید می کند. پس از بسته شدن کارخانه هیوندای کانادا در کبک در سال 1993، این دومین اقدام هیوندای برای تولید ماشین در آمریکای شمالی است.
مرکز فنی هیوندای آمریکا کار احداث محل تحقیقاتی هیوندای/کیا در شهر کالیفرنیا را در سال 2004 به اتمام رساند. این موسسه با مساحت 4300 جریب (17 km2) در بیابان موهاوی واقع شده و شامل 6.4 مایل (10.3 کیلومتر) مسیر دوار، محوطه ی باز، کورس کنترل ماشین، جاده ی آسفالت و چند جاده ویژه می شود. یک مجتمع به وسعت 30 هزار فوت مربع (2,800 m2) نیز شامل دفتر کار و محوطه آزمایشگاهی داخلی در این شهرک واقع شده است. این موسسه با هزینه 50 میلیون دلار ساخته شد و چشم انداز هوایی دارد.
گزارش مصرف کنندگان در سال 2003 طبق شکایاتی که از ماشین های سال 2002 شده بود، میزان قابل اعتماد بودن هیوندای را هم ردیف هوندا قرار داد اما جی دی پاور و شرکا طبق ارزیابی مقدماتی کیفیت سالانه، که طی 90 روز اول مالکیت خودرو مشکلات آن را بررسی می کند، خودروهای هیوندای سال 2002 را پایین تر از میانگین صنعتی دانست.
برند هیوندای در رتبه بندی سال 2006 جی دی پاور و شرکا به رتبه ی سوم، یعنی درست پس از پورشه و لکسوز، رسید و رقیب سرسخت خود، تویوتا، را شکست داد. رتبه هیوندای در سال 2007 به دوازده افول کرد. با این حال، در سال 2009، هیوندای موفق شد به رتبه نخست این ارزیابی برسد.
در سال 2007، هیوندای در اکثر بخش های شاخص چشم‌انداز استراتژیک کیفیت کلی بر اساس تجربه مالکان به رتبه نخست رسید. تلاش این آکادمی این است تا مواردی فراتر از تعداد مشکل در هر دستگاه را مشخص کند و هیوندای برنده این جایزه می شود. برای نخستین بار، اغلب مدل های هیوندای در بخش نخست قرار گرفتند. سه مدل با بالاترین شاخص کیفیت فراگیر در بخش خود به امتیاز برتر رسیدند که شامل هیوندای آزرا، اینتوریج و سانتافه می شد.
هیوندای در نمایشگاه بین المللی نیویورک 2007 از سدان لوکس V8 به نام جنسیس کانسپت رونمایی کرد که در خط تولید هیوندای پس از آزرا قرار دارد. این خودرو از اواسط سال 2008 وارد بازار آمریکا شد. پس از یک مد طولانی تولید ماشین های دیفرانسیل جلو، جنسیس دوباره خودروهای دیفرانسیل عقب را وارد محدوده فعالیت هیوندای کرد.
در نمایشگاه بین المللی لس آنجلس (2007)، هیوندای بار دیگر از ماشین مفهومی دیفرانسیل عقب به نام جنسیس کوپه رونمایی کرد که با ورود خود به بازار در سال 2009 اولین ماشین اسپرت هیوندای تلقی شد.
هیوندای سانتافه و هیوندای النترا طبق گزارش مصرف کنندگان در سال 2008 به رتبه برتر رسیدند. امتیاز سالانه این مجله، طبق آزمایشات جاده ای و پیش بینی امنیت و میزان قابل اعتماد بودن، به شدت به روی مشتریان تاثیرگذار است. هیوندای النترا در رقابت با 19 ماشین کوچک و خانوادگی در سال 2008 به رتبه نخست رسید و موفق شد هوندا سیویک، تتویوتا کرولا و تویوتا پریوس را کنار بزند.
نسخه تولیدی جنسیس لوکس و کاربردی در سال 2008 و در نمایشگاه بین المللی آمریکای شمالی کار خود را آغاز کرد و تا تابستان 2008 وارد نمایندگی ها شد. نسخه تولیدی هیوندای جنسیس کوپه در نمایشگاه نیویورک سال 2008 آغاز به کار کرد و در اوایل 2009 وارد نمایندگی ها شد.
ششم ژانویه، هیوندای گزارش داد که میزان فروش دسامبر 2008 به 24037 رسیده است، در حالی که سال گذشته میزان فروش 46487 بوده و فروش سالانه یک روز پس از اجرای «بیمه ی هیوندای» به منظور افزایش فروش تحت شرایط سخت اقتصادی 14 درصد افت داشته است.
شرکت هیوندای در سال 2009 اعلام کرد که مدل های مختلف النترای هاچ بک و پنج در هنگام فروش در بهار 2009 با نام النترا تورینگ وارد بازار خواهد شد.
هیوندای جنسیس در سال 2009 برای اولین بار خودروی سال آمریکای شمالی شناخته شد. جنسیس در سراسر دنیا برنده چند جایزه مهم شده است. همچنین پس از برنده شدن در بخش بهترین ماشین لوکس زیر 50 هزار دلار، خودروی سال 2009 کانادا نیز نام گرفت. موتور تائو V8 جنسیس، که با سوخت سوپر 375 اسب بخار (280 kw ) و با سوخت معمولی 368 hp (274 kw) می راند، برنده جایزه 10 موتور برتر دنیا در سال 2009 شد.
در سال 2009، چهار مدل از هیوندا و دو مدل از کیا توسط موسسه بیمه امنیت جاده برنده جایزه امن ترین ماشین شدند.
ماشین های هیوندا/کیا در سال 2009 لقب «ارزان ترین ماشین مطمئن» را گرفتند. به گفته وب سایت Insure، خودروهای هیوندا/کیا ارزان ترین ماشین های مطمئن هستند و در بین پنج ماشین ارزان قرار دارند. طبق گزارش مقدماتی که توسط آژانس محافظت از محیط زیست در نوامبر 2009 منتشر شد، که در آن مدل های اولیه سال 2009 ارزیابی می شود، هیوندای با میانگین 23.4 mpg US (10.1 L/100 km; 28.1 mpg imp)، پس ازمدل های هوندا و آکورا با میانگین 23.6 mpg US (10.0 L/100 km; 28.3 mpg imp) دومین تولیدکننده خودروی کارآمد در مصرف سوخت است.
گزارش مصرف کنندگان در سال 2010 هیوندای (شامل کیا) را چهارمین شرکت برتر تولید کننده خودرو دانست. این امتیازات نشان دهنده عملکرد، راحتی، سهولت و قابل اعتماد بودن بیش از 280 خودرو است که این مجله به تازگی مورد آزمایش قرار گرفته بودند.
هیوندای ایکوس در نمایشگاه بین المللی آمریکای شمالی سال 2010 برای نخستین بار وارد بازار آمریکای شمالی شد.
هیوندای النترا با فروش بیش از 200 هزار خودرو از زمان آغاز به کار مدل جدید خود در ژانویه ی 2012 و نمایشگاه بین المللی آمریکای شمالی لقب خودروی سال آمریکای شمالی را گرفت.

 

خودرو هیوندای

 


عملکرد هیوندای در کانادا


نسل دوم هیوندای پونی از سال 1984 آماده ی فروش در کانادا بود. تفاوت پونی کانادایی با مدل اروپایی در داشتن چراغ جلو بسته، چراغ جانبی و تفاوت جزئی در تنظیمات و طراحی داخلی بود. انتظار می رفت فروش پونی طی سال 1984، 5000 دستگاه باشد ولی میزان فروش واقعی چیزی نزدیک به 25 هزار خودرو بود که باعث شد پونی تبدیل به پرفروش ترین خودروی آن سال شود. هیوندای استلر مدل جویای نام دیگری بود که در کانادا هم به فروش می رفت. هر دو مدل تا سال 1987 در دسترس بودند تا اینکه اکسل جای آن ها را گرفت.
شرکت هیوندای کانادا در سال 1989 کارخانه ای با 800 کارمند در برومون کبک تاسیس کرد. هزینه احداث این کارخانه 387.7 میلیون دلار بود که دولت کانادا و کبک 131 میلیون دلار از آن را پرداخت. این کارخانه طوری طراحی شده بود تا در هر هفته تقریبا 2000 هیوندای سوناتا بسازد. متعاقبا، کرایسلر و هیوندای به فکر سرمایه گذاری مشترک افتادند تا کرایسلر سوناتای را در برومون را دوباره سازی کند اما بعدها اعلام شد که این معامله شکست خورده است. کارخانه برومون به مدت چهار سال به فعالیت خود ادامه داد و بعد از آن که فروش هیوندای کفاف هزینه ی کارخانه را نمی داد تعطیل شد. به دلیل افزایش میزان فروش در سال 2009، درحال حاضر شرکت هیوندای کانادا قصد دارد کارخانه جدیدی در کانادا احداث کند و کار تولید در کانادا را از سر بگیرد. در پی شرایط پیش آمده، هیوندای کارخانه را فروخت که در نهایت توسط المبکینک، دلال کبک، خریداری شد. هیوندای بدون داشتن کارخانه ی بومی در کانادا، برند شماره یک خودروی وارداتی در این کشور است. در سال 2012 فروش سالانه هیوندای در کانادا به 100 هزار دستگاه رسید.

 

یک خودروی هیوندای



عملکرد هیوندای در چین


نرخ فروش سالانه خودرو در چین. از مارس 2017، فروش خودرو درنتیجه ی تاسیس سامانه ی ضد موشکی تاد سیر نزولی داشت.
تا سال 2016 فروش خودروهای هیوندای، ازجمله ماشین هایی که توسط شریک هیوندای (یعنی کیا موتورز) ساخته می شود، در چین روند خوبی داشت تا اینکه پس از آن فروش به نیمه رسید. این موضوع آغاز افولی بود که تا سال 2019 ادامه یافت و این شرکت اعلام کرد قصد دارد به کار فروش خودرو در این منطقه پایان دهد.
هیوندای درحال حاضر با شریک چینی خود، هلدینگ صنعتی اتومبیل پکن، همکاری می کند تا خودروی برقی منحصر در بازار چین را تولید کند. در سپتامبر 2011، اعلام شد که سلبریتی کره ای، لی مین هو، که در چین محبوب است، قصد دارد ولستر جدید هیوندای را در چین تبلیغ کند.
هیوندای و شرکت کیا به دلیل اعتماد بیش از اندازه به سدان، تصاویر ضعیف از برند و رقابت سازندگان بومی اتومبیل در چین بر سر قیمت ماشین های شاسی بلند، از سود خود در بازار چین بازمانده اند.

هیوندای موتور پکن، که حاصل سرمایه گذاری مشترک با گروه خودروی پکن است، که کار ساخت بسیاری از ماشین های هیوندای را انجام می دهد. همچنین صاحب چند مدل منحصر به بازار چین می باشد. این شرکت در سال 2010، 700 هزار خودرو سواری فروخت. فروش این شرکت در سال 2012 به 855995 خودرو رسید. هیوندای پکن صاحب سه کارخانه است که ظرفیت تولید سالانه هر کدام در اطراف پکن 300 هزار دستگاه می باشد. این کمپانی از سال 2013 کار تولید اکثر تاکسی های پکن را بر عهده گرفته است.

 

خودروی هیوندای در چین

 


عملکرد هیوندای در هند


کمپانی سهامی خاص هیوندای موتور هند در حال حاضر دومین صادرکننده بزرگ اتومبیل از هند است و هند را تبدیل به پایگاه جهانی تولید ماشین های کوچک کرده است. هیوندای در هند چند مدل از خودروهای خود را به فروش می رساند که از جمله محبوب ترین آن ها می توان به سانترو زینگ، i10، هیوندای نئون و i20 اشاره کرد. کمپانی هیوندای سوم سپتامبر 2013 از خودروی Grand i10 در مدل‌های بنزینی و گازوییلی رونمایی کرد. سایر مدل ها شامل گتز، اکسنت، النترا، نسل دوم ورنا، سانتافه و سوناتا ترنسفورم می شود. هیوندای در هند صاحب دو کارخانه است که در مجموع سالانه 600 هزار دستگاه خودرو تولید می کنند. کمپانی هیوندای در سال 2007 موسسه تحقیق و توسعه را در حیدرآباد راه اندازی کرد که در حال حاضر 450 مهندس از مناطق مختلف کشور در اختیار دارد. سازمان مهندسی هیوندای موتور هند (HMIE) به مرکز اصلی توسعه و تحقیق هیوندای در نامیانگ کره خدمات پشتیبانی فنی و مهندسی در زمینه توسعه خودرو و پشتیبانی CAD و CAE ارائه می دهد. این کمپانی در اواسط سال 2014 از هیوندای اکسنت رونمایی کرد که این ماشین سدان از مدل موفق Grand i10 الگو برداشته است. در 11 آگوست 2014، کمپانی سهامی خاص هیوندای موتور هند خودروی Elite i20 را در مدل‌های گازوییلی و بنزینی راهی بازار کرده است.
شرکت هیوندای در سال 2007 مرکز پشتیبانی مهندسی خود را با تیم CAD/CAE در شهر حیدرآباد هند راه اندازی کرد و فعالیت مهندسی خود در هند را با این استفاده از این در سال 2010 گسترش داد. در سال 2011، کمپانی هیوندای فعالیت های مربوط به طراحی خود در مرکز توسعه و تحقیق حیدرآباد را با تیم های طراحی، طراحی دیجیتال و بسته بندی آغاز کرد. مهندسان هندی بشدت در تولید خودروهای هندی مانند Grand i10، Elite i20 در کنار سایر خودروهای جهانی سهیم هستند.

 

خودروی هیوندای برقی

 


عملکرد هیوندای در ژاپن


با وجود رشد فروش جهانی هیوندای، این کمپانی از سال 2001 تا 2009 موفق به فروش تنها 15095 خودروی سواری در ژاپن شد. شرکت هیوندای طی یک اعلامیه در نوامبر 2009، خودروهای سواری خود را از بازار ژاپن بیرون کشید و درعوض تمرکز خود را به خودروهای تجاری معطوف داشت. این کمپانی اظهار داشت که اگر شرایط بازار بهبود پیدا کند، امکان بازگشت کامل به ژاپن وجود دارد. درحال حاضر، تنها ماشین هیوندای موجود در ژاپن اتوبوس هیوندای یونیورس است.
به گفته روزنامه ی The Chosun Ilbo علت شکست هیوندای در بازار ماشین این بود که این شرکت به اهمیت خودروهای کوچک به دلیل فضای پارکینگ ها توجه نداشت. به عنوان مثال، بائه یانگ جون بازیگر برای تبلیغ سوناتا سایز متوسط استخدام شد تا زنان خانه داری که سریال زمستان سوناتا را تماشا می کردند جذب این ماشین شوند. این کمپین تبلیغاتی نتیجه ی معکوس داشت زیرا اصولا مردان میانسال سوار سدان های بزرگ می شوند و زنان خانه دار ماشین های جمع و جور را ترجیح می دهند. به علاوه، قیمت سوناتا بسیار نزدیک به رقیب ژاپنی خود بود که این امر باعث فروش ضعیف سوناتا شد.

هیوندای در ژاپن



عملکرد هیوندای در آلمان


هیوندای از سال 1994 در فرانکفورت آلمان مرکز تحقیق و توسعه راه اندازی کرده است که مسوولیت نظارت بر توسعه تکنولوژی در اروپا و طراحی و مهندسی خودروهای جدید در بازار اروپا را برعهده دارد. این شرکت در سپتامبر 2003، پس از سرمایه ای به ارزش 50 میلیون یورو، مرکز اروپایی جدید خود را در روسلزهایم افتتاح نمود. این منطقه تبدیل به مرکز جدید تحقیق و توسعه و تیم جهانی رالی شرکت شده است.

 

هیوندای ای 20

 

ماشین های الکتریک و هیبرید


شرکت هیوندای موتور در سال 1988 شروع به تولید خودروهای برقی کرد. خودرو آزمایشی این شرکت 1991 MY Scoupe FFV نام داشت. از مارس 1992 تا دست کم نوامبر 1993 در سئول، چند ماشین الکتریکی به میزان بیش از 30 هزار مایل مورد آزمایش میدانی قرار گرفته است.
نخستین ماشین کاملا الکتریک هیوندای ماشین سوناتا الکتریک در سال 1991 بود. این خودرو براساس مدل سدان سوناتا آغاز به کار کرد. هیوندای سپس با بهره برداری از اکسل، گریس، اکسنت، آتوس و ماشین های اسپرت کیا ماشین های برقی تولید کرد.
شرکت هیوندای قصد داشت تا پایان سال 1992 شش خودروی برقی را آماده آزمایش کند. این کمپانی از باتری های شرکت باطری اوانیک استفاده می کرد. اکسل و سوناتا دو مدل متفاوت بودند که ماشین های الکتریک براساس این دو ساخته می شد. قرار بود این ماشین ها در ایالت متحده و کره امتحان شود.
از ماشین هیبرید الکتریک جدید به نام FGV-1 در نمایشگاه اتومبیل سئول سال 1995 رونمایی شد. این ماشین قادر بود به صورت تمام وقت با انرژی الکتریکی حرکت کند و محصول تجربه اول هیوندای با سیستم پیش رانش هیبرید در سال 1994 بود.
هیوندای نسل دوم ماشین های هیبرید الکتریک خود را در سال 1999 تولید کرد. این شرکت از طراحی تایپ موازی استفاده می کند که از ICE یا موتور الکتریکی بهره می برد. FGV-2 دومین محصول این شرکت بود. ازجمله ماشین های دیگر می توان به النترا HEV و هیوندای اکسنت HEV اشاره کرد که به ترتیب در سال 1999 و 2000 از آن ها رونمایی شد.
سوناتای هیبرید الکتریک جدید در نمایشگاه بین المللی لس آنجلس و نوامبر 2008 آغاز به کار کرد. این خودرو صاحب تکنولوژی باتری لیتیوم پلیمری می‌باشد. فروش مدل 2011 هیوندای سوناتای هیبرید در ایالت متحده از اواخر فوریه 2011 آغاز شد.
هیوندای کار تولید خودروهای هیبرید را از سال 2009 آغاز کرد. این شرکت از Hybrid Blue Drive استفاده می کند که بجای لیتیوم-یون از باتری لیتیوم پلیمر بهره می برد. آوانته اولین خودرویی بود تولید شده از این بازار بود. ازجمله ماشین های دیگر می توان به سانتافه هیبرید، النترا، سوناتا هیبرید و هیوندای i20 اشاره کرد که جایگزین هیوندای گتز شد.
هیوندای LPI هیبرید النترا (که در بازار محلی با نام آوانته شناخته می شود) در جولای 2009 وارد بازار داخلی کره جنوبی شد. النترا LPI اولین خودروی هیبرید الکتریک در دنیا است که نیروی خود را از موتور احتراق داخلی می گیرد و طوری ساخته شده تا با استفاده از LPG به عنوان سوخت حرکت کند. النترا PLI یک خودروی نیمه هیبرید و نخستین ماشین هیبریدی است که از باتری های لیتیوم پلیمر استفاده می کند.
هیوندای در نمایشگاه سال 2010 ژنو از i-flow رونمایی کرد. این خودروی مفهومی از مدلی از سیستم های BLUE-WILL هیبرید استفاده می کند. این ماشین از موتور سوخت توربو با ظرفیت 1.7 لیتر و باتری الکتریک استفاده می کند تا به مصرف پایین سوخت (یعنی 3 لیتر در هر 100 کیلومتر) برسد.
هیوندای BlueOn یک خودروی ساب کامپکت هاچ بک پنج در برقی است که توسط کمپانی هیوندای موتور تولید شده. از نمونه ی اولیه ی آن، نسخه برفی i10، نخستین بار در نمایشگاه موتور فرانکفورت در سال 2009 رونمایی شد. در سپتامبر 2010 کار آزمایش مدل پیش از تولید این ماشین در سئول انجام شد به طوری که سی دستگاه اول این خودرو برای آزمایش میدانی در اختیار نمایندگی های دولت کره جنوبی قرار گرفت. سازنده این خودرو قصد داشت تا آخر 2012، 2500 دستگاه از این ماشین را بسازد. BlueOn مجهز به باتری LG 16.4 کیلووات لیتیوم پلیمر است و با پریز برق 220 واتی طی شش ساعت شارژ میشود. این خودرو با برق سه فاز (در پریز 380 وات) ظرف 25 دقیقه 80% شارژ می شود. نهایت سرعت آن 130 کیلومتر در ساعت است و ظرف 13.1 ثانیه صفر تا صد را پر می کند. به گفته شرکت هیوندای موتور، مجموع سرمایه برای تولید BlueOn، اولین ماشین الکتریکی این کمپانی، چیزی حدود 40 بیلیون وون (34.3 میلیون دلار آمریکا) بود.
تا مارس 2014، نرخ فروش تصاعدی برابر با 200 هزار خودروی هیبرید، شامل مدل های هیبرید هیوندای موتورز و کیا موتورز می شد.

 

خودرو هیوندای هیبریدی

 

فعالیت های هیوندای در حوزه محیط زیست


کمپانی هیوندای موتور در 23 آوریل 2008 اعلام کرد قصد دارد یک پروژه ی پنج ساله شروع کند تا در پایان سال 2012، 50 کیلومتر مربع از زمین های بایر را تبدیل به زمین های حاصلخیز کند. هیوندای این کار را به کمک فدراسیون جنبش محیط زیستی کره انجام میدهد. این پروژه، با نام منطقه ی سبز هیوندای، در 660 کیلومتری شمال پکن انجام شده است. هدف از این پروژه خاتمه دادن به بروز طوفان های شن در پکن، جلوگیری از بیابان زایی و حفظ اکوسیستم بومی است. قرار است در منطقه ای که قادر به تحمل خاک قلیایی استریل است، علف محلی کاشته شود. این اولین پروژه ی محیط زیستی شرکت هیوندای در برنامه ی مشارکت اجتماعی محسوب می شود.
هیوندای موتور قصد دارد در احداث شش ایستگاه سوخت هیدروژن واقع در کالیفرنیا، شامل مناطقی در دانشگاه کالیفرنیا دیویس و مرکز فنی هیوندای آمریکا واقع در چینو، به شرکت Chevron کمک کند. کمپانی هیوندای قصد دارد مجموعه ای از 32 ماشین توسان گرد هم آورد که انرژی خود را از کارخانه های تولید برق از انرژی خورشید می گیرند.

 

سانتافه

 

ماشین های مسابقه ای هیوندای


هیوندای با رقابت در سبک F2 قهرمانی رالی جهان در سال های 1998 و 1999 به عرصه ی ماشین های مسابقه ای پا گذاشت. کمپانی هیوندای در سپتامبر 1999 از اکسنت WRC، ماشین رالی که براساس هیوندای اکسنت طراحی شده بود، رونمایی کرد. تیم رالی هیوندای در رالی سوئد به سال 2000 از این ماشین استفاده کرد و با هفتم و هشتم شدن الیستر مک رای و کنث اریکسون، موفق شد در رالی آرژانتین آن سال بین ده خودروی نخست قرار بگیرد. اریکسون بعدها با این ماشین در نیوزلند به مقام پنجم و در استرالیا به رتبه چهارم رسید. یک سال بعد، هیوندای از نسل جدیدی از اکسنت WRC استفاده کرد که به منظور بالا بردن میزان اطمینان تولید شده بود اما عملکرد این ماشین هنوز آن قدر خوب نبود که با چهار تیم برتر (فورد، میتسوبیشی، پژو و سوبارو) به رقابت بپردازد. با این حال، در پایان فصل رالی GB، با چهارم و ششم شدن مک رای و اریکسون، این تیم به بهترین نتیجه خود دست یافت.
هیوندای برای فصل 2002، از یوها کانکونن، قهرمان چهار دوره دنیا، به همراه فردی لوئیکس و آرمین شوارتز دعوت کرد. مقام پنجم کانکونن در نیوزلند بهترین نتیجه به دست آمده توسط تیم بود اما آن ها موفق شدند با اختلاف یک امتیاز در رقابت برای مقام چهارمِ قهرمانی جهان سازندگان خودرو، بر اشکودا و میتسوبیشی برتری یابند. در سپتامبر 2003، پس از یک وقفه کوتاه به دلیل محدودیت در بودجه، هیوندای اعلام کرد قصد دارد از رقابت های قهرمانی رالی جهان کناره گیری کند تا در سال 2006 دوباره برگردد که این اتفاق هرگز نیفتاد.
در سال 2006، پس از اعلامیه ای مبنی بر اینکه قرار است کره برنده جایزه بزرگ فرمول یک باشد، هیوندای تصمیم گرفت تا در این رقابت شرکت کند. اولین جایزه بزرگ کره در سال 2010 برگزار شد اما هیوندای در این رقابت شرکت نکرد. شرکت هیوندای اعلام داشت که در نمایشگاه اتومبیل شیکاگو در 9 فوریه ی 2011 از برنامه های آتی خود در زمینه ی رالی پرده خواهد برداشت. تصمیمات فعلی برای مسابقات اتومبیل رانی حول محور تازه ترین خودروی هیوندای، یعنی ولستر، می گردد. هیوندای در سپتامبر 2012 اظهار داشت قصد دارد با مدل i20 کار رقابت با امثال فورد فیستا، سیتروئن دی اس3 و مینی کانتری من را آغاز کند.

هیوندای i20 WRC یک ماشین مسابقه ای ساخته ی کمپانی هیوندای است تا در مسابقات قهرمانی رالی 2014 استفاده شود. این ماشین براساس ماشین بسیار کوچک i20 طراحی شده و نخستین بار در نمایشگاه پاریس 2012 به نمایش گذاشته شد. ورود i20 به بازار نشان دهنده بازگشت هیوندای به مسابقات قهرمانی رالی جهان بعد از ده سال غیبت است. کار تولید این ماشین برعهده بخش اجرایی هیوندای، یعنی ماشین های مسابقه ای هیوندای در پایگاه فرانکفورت آلمان است.

 

ماشین مسابقه ای هیوندای

 


مدل‌های خودروی هیوندای


سدان، هاچ بک، ماشین اسپرت
• اکسنت/ورنا
• اسلان
• الانترا/اوانته/لانترا
• ایون
• آیونیک
• ix20
• گرنجور/آزرا/XG نسل یک و دو دراصل محصول مشترک هیوندای و میتسوبیشی است)
• i10 / Grand i10
• i20
• i30
• i40
• میسترا(محصول مشترک BAG و هیوندای)
• رینا
• سانترو
• سوناتا
• ولستر
• اکسنت
• آتوس / آتوز / سانترو
• کوپه / تیبرون / توسکانی
• دیناستی
• اکسل
• ایکوس/سنتنیال (محصول مشترک هیوندای و میتسوبیشی است)
• اسکوپ
• جنسیس
• جنسیس کوپه
• گتز / کلیک / گتز پرایم / TB
• i30 / i30 cw / i30 tourer / النترا تورینگ
• لاویتا/ماتریکس
• مارچیا
• پونی
• بازتولید (میتسوبیشی چاریوت: توسط صنایع دقیق هیوندای)
• استلر
• هیوندای ایون
• هیوندای i10
• هیوندای اکسنت
• هیوندای i20
• هیوندای i30
• هیوندای الانترا
• هیوندای i40
• هیوندای سوناتا
• هیوندای گرنجور
• هیوندای ولستر N
شاسی بلند و ون
• کرتا
• H1 / iMax / iLoad / H300 / i800 / ستلایت / استارکس / گرند استارکس
• پورتر 2
• سانتافه
• سانتافه اسپورت / سانتافه LWB
• توسان
• کونا
• نکسو
• پلیسید
• ونیو
• انتورج (شبیه به کیا سدونا)
• گالوپر (بازتولید میتسوبیشی پاجرو: توسط صنایع دقیق هیوندای)
• گریس (نسل اول بازتولید میتسوبیشی دلیکا بود)
• HD1000 (مینی بوس / پورتر)
• H1 / ستلایت / H200 / لیبرو
• ix35
• تراجت
• تراکان
• وراکروز / ix55
• هیوندای نکسو
• هیوندای کونا
• هیوندای توسان
• هیوندای سانتافه
• هیوندای پالیسید
• هیوندای استارکس
خودروهای تجاری
• HM 1620 اتوبوس شهری
• HM 1630 اتوبوس برون شهری
• کامیون 4.5 تا 5 تنی هیوندای (بازتولید میتسوبیشی فیزو فایتر)
• کامیون 8 تا 25 تنی هیوندای (بازتولید میتسوبیشی فیزو سوپر گریت)
• آئرو (بازتولید میتسوبیشی فیزو آئرو باس)
• آئرو سیتی
• آئرو تاون (ای-آئرو تاون)
• بایسون و کامیون 3 تنی
• کوروس
• کانتی (ای-کانتی)
• هیوندای DQ-7
• اتوبوس الکتریکی
• ای-مایتی
• هیوندای FB
• H350 / سولاتی
• HD160
• HD170
• مگا تراک
• پاورتراک
• نوا (توسط گروه Ghabbour در مصر تولید شد)
• مایتی (بازتولید میتسوبیشی فیزو کانتر)
• مایتی II
• هیوندای RB
• سوپر تراک مدیوم
• سوپر تراک
• تراگو
• یونیورس
• اتوبوس بنز O303
• Xcient
• پیویس – سپتامبر 2019 وارد بازار کره جنوبی شد
خودروهای کانسپت (مفهومی)
• اسکوپ (دوگانه سوز)
• سوناتا (ماشین برقی)
• اکسل (ماشین برقی)
• Clix
• FGV-1
• FGV-2
• HCD-I
• HCD-II
• HCD-III
• HCD-6
• HCD-7
• HCD-8
• HCD-9 Talus
• LZ450
• i-oniq
• خودرو مفهومی TB
• ویژن G
• Elevate Ultimate Utility Vehicle (ربات ماشینی)

 

هیوندای Tucson 2022

 

بازاریابی هیوندای


کمپین Live Brilliant
کمپین برند جهانی Live Brilliant در سال 2012 آغاز به کار کرد. این کمپین در واقع ادامه تفکر «Modern Premium» است که هیوندای آن را به عنوان بخشی از جهت گیری های جدید خود پذیرفته است. هیوندای با این کار می خواهد نشان دهد قصد دارد هر لحظه ای که مشتریان با هیوندای می گذارنند شاد و سرشار از خاطرات درخشان باشد.

 


سهیم شدن در مسوولیت اجتماعی توسط هیوندای


هیوندای موتورز در سال 2018 برای نظارت بر برنامه انجام مسوولیت های اجتماعی انجمنی به راه انداخت. از جمله نخستین اقدامات این برنامه می توان به "جنبش جهانی شادی توسط داوطلبان جوان" اشاره کرد.
موسسه هیوندای موتورز هند (HMIF) بیش از 20 میلیون روپیه در برنامه های اجتماعی هند سرمایه گذاری کرده است و در سال 2011 پروژه ی «سبز باشید» را در تامیلنادو به راه انداخت که هدف از آن افزایش تولیدات موافق با محیط زیست، افزایش پوشش جنگلی تامیلنادو و بهبود شرایط زندگی و بهداشت در روستاهای اطراف بود. HMIF با اهدای نزدیک به 450 نیمکت به مدارس دولتی و ایجاد 10 چاه به پیشرفت چند مدرسه کمک کرده است.

 

آرم هیوندای

 


اسپانسری هیوندای در حوزه ورزش


• بانک اعتباری و بازرگانی بین المللی
• باشگاه فوتبال چونبوک هیوندای موتورز
• فیفا
• انجمن بین المللی کریکت
• یوفا
• جام جهانی فیفا (از سال 2002)
• جام جهانی کریکت
• قهرمانی اروپای یوفا (از سال 2000)
• انجمن فوتبال کره
• لیگ A
• برنامه ی Inside the NBA
• لیگ ملی فوتبال
• سان بول
• تورنمنت قهرمانی هیوندای
• المپیک لیون
• باشگاه فوتبال زسکا مسکو
• باشگاه فوتبال میلوناریوس
• Club Universitario de Deportes
• باشگاه فوتبال تامپینس روفرز
• انجمن ورزشی الفاتح
• Moroka Swallows F.C.
• Mandurah City FC
• Park United FC
• انجمن فوتبال کارلتون
• Brisbane Lions
• Brisbane Broncos
• AS Cannes Volley-Ball
• یاوران هاکی هیوندای
• Rhys Millen
• اتلتیکو مادرید
• هرتا بی اس سی (باشگاه فوتبال هرتابرلین)
• باشگاه فوتبال چلسی
• آس.اس رم
سایر
• جایزه ی اسکار
• سی ان ان
• Hyundai Auto Club Philippines

 

تبلیغ هیوندای در فوتبال

 

دستکاری اعداد مصرف سوخت توسط هیوندای


سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا طی تحقیقی در سال 2012 دریافت که 35 درصد از تمام خودروهای هیوندای و کیا اعداد مصرف سوخت خود را دستکاری کرده‌اند؛ که این مقدار تا حداکثر 6 مایل بر گالن میشد. در حال حاضر، هیوندای و کیا برای صاحبان ماشین های سال های 2013-2011 که متضرر شدند برنامه بازپرداخت راه اندازی کرده اند. این شرکت که در سال 2013 برای حل اعتراض صاحبان خودرو به پرداخت مبلغ 395 میلیون دلار راضی شده بود، سال 2014 از سوی دولت ایالت متحده به مبلغ 350 میلیون دلار جریمه شد و موافقت نمود تا 41.2 میلیون دلار برای جبران «هزینه های بازرسی» از سوی 33 دادستان ایالت های آمریکا بپردازد.

تمامی حقوق وب سایت متعلق به گروه پارتستان می باشد.

© 2018 PARTESTAN . ALL RIGHTS RESERVED